Sporadic behavior after upgrading to Pro

Q&ACategory: PluginSporadic behavior after upgrading to Pro
David asked 1 year ago

The breadcrumbs were visible and worked fin in the free version. i upgraded to pro as to get some of the new breadcrumb themes and now my breadcrumbs are not visible even though the are there and can be clicked on. Please make some suggestions on how to fix this issue.
here is a link to one of the site pages
http://goqtg.com/solutions/
 
 

1 Answers
Hasan Staff answered 1 year ago

Welcome to our forum. 
Can you please go breadcrumb setting page and select different themes and update settings. 
Then refresh your page see if there any changes. 
 
Please let me know the results. 
Best regards

David replied 1 year ago

nothing. doesn’t matter which theme i pick. same result

Hasan Staff replied 1 year ago

Thanks for your reply, i can’t see the breadcrumb on your page http://goqtg.com/solutions/ , this might be CSS conflict issue, can you please activate breadcrumb, i will inspect breadcrumb and try to fix if the possible with CSS, also please send me screenshot as i can’t understand clearly. Regards

David replied 1 year ago

its partially there. Try this page and you can see it partially showing http://goqtg.com/solutions/traditional-telephony<br>breadcrumb is active

Hasan Staff replied 1 year ago

Sorry its showing me “404 PAGE NOT FOUND” Thanks

David replied 1 year ago

try the link again. I fixed it

Hasan Staff replied 1 year ago

Thanks for your reply, have you customized our plugin ? i can see an external class (dJAX_internal) injected inside breadcrumb all <a tags, , also please see the screenshot title of page showing inside title attribute but empty on <a> </a> tags http://i.imgur.com/3nIklhh.png Regards

Hasan Staff replied 1 year ago

Please see our demo child page on breadcrumb working fine http://paratheme.com/demo/breadcrumb/sample-page/child-page/ , could not understand whats going wrong on your side,

Hasan Staff replied 1 year ago

Can you please re-download and re-install the plguin and see whats happening , please login here to get plugins http://paratheme.com/my-account/

David replied 1 year ago

ok let me give that a try

Hasan Staff replied 1 year ago

Please note i have checked your page , can see all hyperlinks <a tags got injected the class (dJAX_internal) , this might be come from external/3rd party scripts might be from your themes scripts

David replied 1 year ago

I tried the uninstalling the pro version and reinstalling that didn't work. I installed the free version and that worked. Went back to the pro version and not working again. Guess i will have to go find a different plugin since yours is the only plugin so far not working. Everything else is working fine.

Hasan Staff replied 1 year ago

Really sorry to see this is happening with you. one more last try can you please do, deactivate others plguin or take a test with any others default theme and tell me the result. Regards